Tannbørste, soft sort

kr45.00 stk

1 på lager

Varenummer: 9854 Kategori:

Beskrivelse

Tannbørste, soft sort, bambus (bust i plast – kan resirkuleres som plastavfall)

Gul, soft bambus tannbørste av høy kvalitet – Sparer 97% plast i forhold til vanlige tannbørster! Miljøvennlig tannbørste.

En bambus tannbørste fra Suztain er ikke kun en stor besparelse på plast, den er også veldig god til å pusse tenner med! Dessuten koster den stort sett det samme som en plast tannbørste.

Med en Suztain bambus tannbørste får du en tannbørste som
– sparer ca. 97% av plasten i forhold til en vanlig tannbørste
– er fremstilt av ansvarlig høstet Moso bambus og som er meget slitesterk
– er naturlig antibakteriell
– er fremstilt i overensstemmelse med ISO 20126:2012 standard
– bruker nylonbørster som er spesielt utviklet til kvalitetstannbørster og sikrer en kvalitativ tannpuss
– har god festning av børstene, så ingen eller kun meget få faller av ved tannpuss

Men vent nå – nylon? Jo, Suztain har også prøvd børster av andre materialer, men holdbarhet og/eller hygiene er rett og slett ikke på høyde med Dupont Tynex børster, og det er nå det som er viktig ved tannpuss. Børstene utgjør kun ca. 3% av tannbørstens plastinnhold, så dette kompromiss er Suztain villig til å ta.

Tannbørsten til barn er naturligvis med myke børster og fås i to forskjellige farger. Tannbørsten til voksne fås med soft/myke og medium harde børster samt i flere forskjellige farger. Suztain fører ikke harde børster, da dette ikke anbefales av tannleger.

Info: Vi nordmenn kaster hvert år ca. 20 millioner tannbørster. Problemet er at det slipes av litt plast fra plast tannbørster ved hver tannpuss som havner i vann der det tar naturen 70-100 år å bryte det ned. Ved å bruke tannbørster fra Suztain kan du gjøre en stor innsats for å minimere dette problemet og samtidig være sikker på god munnhygiene.

Materialer: 97% økologisk og bærekraftig Moso bambus, < 3% Dupont Tynex® 612 nylon børster spesielt utviklet til tannbørster. Lengde: 14,5 cm.