Velkommen til Handlekraftig

 

En gjenfunnet gammel måte å handle dine dagligvarer på.

Kjøp akkurat så mye du trenger, ikke mer og forhåpentligvis ikke for lite. Uemballerte varer i løsvekt er løsningen! Du slipper all unødvendig emballasje ved å ta med deg en beholder du allerede har hjemme. Det kan være en arvet kakeboks, et syltetøyglass du har vasket godt, en papirpose du har fått i en annen butikk (eller hos oss), mulighetene er nesten uendelige!

Da kan din handlerunde bli mer eller mindre 100% emballasjefri!

Vi gjør dette mulig ved å handle inn stort, papirsekker med 10-25 kilo innhold, 5-10 liters dunker (plast eller metall). Vi sender alt avfall til resirkulering, som gjør våre handlerunder sirkulære om ikke helt plastfrie. Der det er mulig velger vi papir eller glass over plast. Vi vil også legge press på leverandørene for å gå over til alternativer til plast når det er fornuftig.

At vi handler inn i større kvantum gjør det også mulig for oss å videreselge produkter til konkurransedyktige priser.

 

Om du skulle glemme å sette frem posen med emballasje før du går, du starter en ny husholdning og trenger noen plassbesparende glasskrukker, eller bare trenger/ønsker noen flere, har vi det i flere varianter. Store og små flasker i glass, krukker store og små, og vi har nå  også tinnbokser i mange størrelser, lette og ganske lufttette!