Runde bakepapir til kake, 23cm. 24 stk

kr104.00 stk

7 på lager

Produktnr: 1089005 Kategori:

Beskrivelse

If You Care kakeunderlag er fremstilt av FSC sertifisert skog. De er ikke klorbleket og de kan komposteres. Kakeunderlaget passer perfekt til å ha under kaker og paier. Kakeunderlagene fra If You Care har et fett- og vannavstøtende silikonbelegg, som er fremstilt av naturlig silikon, utvunnet fra sand og kvarts. Kakeunderlaget avgir ikke giftstoffer og inneholder heller ikke fluorstoffer.

I motsetning til liknende produkter er det fett- og vannavstøtende belegget i If You Care sine kakeunderlag ikke av Quilon. De avgir dermed heller ikke tungmetallet krom.

Kakekunderlagene kommer i emballasje fremstilt av resirkulert papp/papir. If You Care benytter kun råmateriale fra FSC sertifisert skog. Kakeunderlagene kan komposteres og emballasjen bør resirkuleres som papp.

I følge produsenten og deres sertifiseringer er produktet komposterbart. Vær oppmerksom på at behandlingen av forskjellige avfallstyper kan variere mellom gjenvinningsanlegg og utifra hvor du bor. Ta kontakt med ditt lokale anlegg for mer informasjon.

Produsert i Finland.

Størrelse på ett kakeunderlag: Ø 23 cm

Antall ark i eske: 24 stk