Oppvaskkost, kokosfiber

kr74.00 stk

5 på lager

Produktnr: 9351347100169 Kategori:

Beskrivelse

LoofCo oppvaskbørste har en børstedel av kokosfiber, skaft av gummitre og en galvanisert metalltråd som binder sammen busten. Den er håndlaget i Sri Lanka. Dette er et resirkulerbart alternativ til oppvaskbørster av plast. Oppvaskbørsten er meget praktisk til hverdagslig bruk og den er robust nok til å håndtere mat som har satt seg fast i gryten. Oppvaskbørste vil vare i mange måneder. Når den er slitt ut, kan den resirkuleres. Mål på børsten er ca 20 cm x 7 cm. Oppvaskbørsten har en praktisk bomullshemp slik at den kan henges til tørk.

Skyll børsten godt før første bruk. Bruk oppvaskbørsten med varmt vann og oppvaskmiddel, som en hvilken som helst oppvaskbørste. For å holde oppvaskbørsten fresh anbefales det at man skyller den etter bruk, rister ut overflødig vann og eventuelle matrester som har satt seg fast i børsten og henger den til tørk. Ved behov kan børsten vaskes i varmt vann med oppvaskmiddel i.

Dette er et helt plastfritt produkt. LoofCo oppvaskbørster kommer pakket i en pappeske som med fordel kan brukes som display. Emballasjen er av FSC sertifisert papp, plantebasert blekk og er festet med en komposterbar cellulose teipbit. Emballasjen sorteres som papp. Oppvaskbørsten består av kokosfiber og tre som kan komposteres og en metalldel som kan resirkulere som metall.

Det er 1 stk oppvaskbørste i en forbrukerforpakning.

Produsert i Sri Lanka.