Kierti kjøkkenklut, reven rasker over is (blå)

kr119.00 stk

1 på lager

Produktnr: 1123003 Kategori:

Beskrivelse

Bambus kjøkkenkluter fra Kierti er meget godt likt av våre kunder, fordi de er holdbare, gode i bruk og dessuten meget dekorative. Kunder som prøver disse kommer gjerne tilbake for å kjøpe flere og gir de gjerne bort i gave til andre.

Bambusklutene fra Kierti er fremstilt av:
Bambusviskose (82%)
Polyester (18%)

Klutene er sydd i to lag og har god absorberingsevne. Polyester er tilsatt for å gjøre de mer slitesterke og forlenge holdbarheten.

Kiertis produkter fremstilles så langt som mulig i Finland. Mesteparten av materialet til Kiertis kluter kommer til Finland som tråd og blir vevet til stoff i Finland, og deretter farget og sydd til kluter i Finland. Noe av stoffet blir vevet i utlandet, men blir da trykket og sydd om til kluter i Finland. Klutene er produsert for hånd av voksne mennesker. De fleste av stoffene som Kierti bruker er Øko-tex sertifisert, hvilket sikrer at det ikke er rester av skadelige stoffer i produktet.

Klutene vaskes i 60 grader ved behov, som varierer etter hvor hardt de blir brukt og personlige preferanser. De kan også steriliseres i kokende vann for en rask oppfriskning. Skyll kluten i kaldt vann etter hver gang den er brukt og la den henge til tørk innimellom bruk.

Produsert i Finland