Gjenbrukbar kjøkkenrull

kr189.00 stk

4 på lager

Produktnr: 1644 Kategori:

Beskrivelse

If You Care gjenbrukbar kjøkkenrull er fremstilt av 70 % cellulose og 30 % bomull, og dermed av 100 % fornybare resurser. Ark fra den gjenbrukbare kjøkkenrullen fungerer perfekt til å tørke av overflater på kjøkken og bad. En rull med gjenbrukbar kjøkkenrull kan erstatte 18 tradisjonelle kjøkkenruller til engangsbruk. Ett ark kan brukes om og om igjen i mer enn en uke i strek, med vann, med såpe og vann, og/eller med rengjøringsmiddel. Den gjenbrukbare kjøkkenrullen fra If You Care absorberer 16 ganger sin egen vekt i vann.

Emballasjen er fremstilt av PLA-biopolymer av maisstivelse og er komposterbar. Det er ikke brukt petroleumsbaserte stoffer i produktet eller i emballasjen. Både ark fra kjøkkenrull og emballasjen kan komposteres.

I følge produsenten og deres sertifiseringer er produktet komposterbart. Vær oppmerksom på at behandlingen av forskjellige avfallstyper kan variere mellom gjenvinningsanlegg og utifra hvor du bor. Ta kontakt med ditt lokale anlegg for mer informasjon.

Skyll arket godt etter bruk, vri ut overskuddsvannet og la arket ligge flat til tørk. Arket kan steriliseres gjennom å koke det i vann i minimum ett minutt.

Arkene tåler ikke klorblekingsprodukter.

Størrelse på ark: ca 25 x 24 cm

Antall ark per rull: 12 stk