Flaskebørste, kokosfiber

kr74.00 stk

4 på lager

Produktnr: 9351347100168 Kategori:

Beskrivelse

LoofCo flaskebørste har en børstedel av kokosfiber, skaft av gummitre og en galvanisert metalltråd som binder sammen busten. Den er håndlaget i Sri Lanka. Dette er et resirkulerbart alternativ til flaskebørster av plast. Flaskebørsten fungerer ypperlig til å vaske f.eks. glass, vannflasker i metall (med 3 cm åpning eller større), små termoser, champagneglass, tekanner og blenderkanner. En flaskebørste vil vare i mange måneder. Når den er slitt ut, kan den resirkuleres. Lengde på børsten er ca 28 cm (varierer noe) og selve børstedelen er ca 16 cm og 5 cm vid. Flaskebørsten har en praktisk bomullshemp slik at den kan henges til tørk.

Skyll børsten godt før første bruk. Bruk flaskebørsten med varmt vann og oppvaskmiddel, som en hvilken som helst flaskebørste. For å holde flaskebørsten fresh anbefales det at man skyller den etter bruk, rister ut overflødig vann og eventuelle matrester som har satt seg fast i børsten og henger den til tørk. Ved behov kan børsten vaskes i varmt vann med oppvaskmiddel i.

Dette er et helt plastfritt produkt. LoofCo flaskebørster kommer pakket i en pappeske som med fordel kan brukes som display. Emballasjen er av FSC sertifisert papp, plantebasert blekk og er festet med en komposterbar cellulose teipbit. Emballasjen sorteres som papp. Flaskebørsten består av kokosfiber og tre som kan komposteres og en metalldel som kan resirkulere som metall.