Velkommen til Handlekraftig

 

En gjenfunnet gammel måte å handle dine dagligvarer på.

Kjøp akkurat så mye du trenger, ikke mer og forhåpentligvis ikke for lite. Uemballerte varer i løsvekt er løsningen! Du slipper all unødvendig emballasje ved å ta med deg en beholder du allerede har hjemme. Det kan være en arvet kakeboks, et syltetøyglass du har vasket godt, en papirpose du har fått i en annen butikk (eller hos oss), mulighetene er nesten uendelige!

Da kan din handlerunde bli mer eller mindre 100% emballasjefri!

Vi gjør dette mulig ved å handle inn stort, papirsekker med 5-25 kilo innhold, 5-10 liters dunker (plast eller metall). Vi sender alt avfall til resirkulering, som gjør våre handlerunder sirkulære om ikke helt plastfrie. Der det er mulig velger vi papir eller glass over plast. Vi vil også legge press på leverandørene for å gå over til alternativer til plast når det er fornuftig.

At vi handler inn i større kvantum gjør det også mulig for oss å videreselge produkter til konkurransedyktige priser.

Om du ønsker å preppe litt er det bare å ta kontakt for å kjøpe fulle kolli, da får du 10% rabatt! (Gjelder alle varer i hele kolli, unntatt siktet landhvete.)

 

Om du skulle glemme å sette frem posen med emballasje før du går, du starter en ny husholdning og trenger noen plassbesparende glasskrukker, eller bare trenger/ønsker noen flere, har vi det i flere varianter. Store og små flasker i glass, krukker store og små.

 

Gå gjerne inn i nettbutikken for å se hva vi fører, lag deg en ønskeliste/handleliste og finn frem beholdere du kan ha med inn i butikken! Vi ber om at all emballasje du har med hjemmefra er tom og ren, sånn av smittevernshensyn…